Nieuws!

19-01-2022 Ons gezellige koor van 60 leden zoekt met spoed een drummer!!

Wij zoeken een enthousiaste drummer die affiniteit hebben met onze muziekstijl.
Heeft u interesse en wilt u meer weten, stuur dan een mail naar info@scalapopkoor.nl en wij nemen contact met u.

20-11-2022 Scala zoekt tenoren en basen!

Houd je van zingen en lijkt het je leuk om mee te zingen in ons gezellige popkoor lees dan vooral verder!
Ben je tenor of bas dan kan je direct instromen, kom eens langs tijden de repetitie of mail naar onderstand mail adres.
Voor de sopranen en alten hebben we op dit moment een ledenstop, maar wanneer je lid wilt worden mail dan gerust naar info@scalapopkoor.nl of loop eens binnen bij een repetitie; als je je gegevens doorgeeft benaderen we je wanneer er weer plek is.
We repeteren op woensdagavond van 19:30 uur tot 21.45 uur inclusief pauze, in de kantine van voetbalvereniging E.M.M. ’21 (oude DOSR kantine), sportpad 17, 2371PP te Roelofarendsveen.

====================================================================================