Nieuws!

Ons gezellige koor van 75 leden zoekt met spoed een drummer en een tweede slaggitarist. Op dit moment bestaat ons combo uit een toetsenist, een slaggitarist en een basgitarist.

Wij zingen pop- en musicalnummers en repeteren op de woensdagavond. Per jaar hebben we een aantal korenfestivals, 3 jaarconcerten (in 1 weekend) en 2 kerstconcerten.

Wij zoeken enthousiaste comboleden die affiniteit hebben met onze muziekstijl. Heeft u interesse en wilt u meer weten, stuur dan een mail naar info@scalapopkoor.nl en wij nemen contact met u op!

====================================================================================

Op dit moment zoeken we mannelijke stemmen “tenoren en bassen”! Ook vrouwen zijn natuurlijk van harte welkom!

Vind je het leuk om te zingen, kom gerust meedoen om te kijken of het je wat lijkt!

Je bent van harte welkom op de woensdagavond om 19.30 uur in de kantine van voetbalvereniging WVC, Sportpad 11, 2371 PP te Roelofarendsveen.