Nieuws!

23-02-2022 Scala zoekt jou!

Als u dit leest heeft u waarschijnlijk interesse in Scala en we willen u laten weten dat wij op dit moment nieuwe leden van harte verwelkomen, er zijn geen wachtlijsten, op dit moment kunnen bij alle stemgroepen nieuwe leden instromen.
Heeft u altijd al getwijfeld; zo van “ik zou eigenlijk wel willen gaan zingen”, nu is de kans!! Kom gewoon langs en kijk en luister of het iets voor u is!
Zingen geeft energie! En vraag uw buurman of buurvrouw gewoon mee, nog leuker!
We repeteren op woensdagavond van 19.30 uur tot 21:45 uur, inclusief pauze, in de kantine van voetbalvereniging E.M.M ’21 (oude DOSRkantine) sportpad 17, 2371PP te Roelofarendsveen.

19-01-2022 Ons gezellige koor van 60 leden zoekt met spoed een drummer!!

Wij zoeken enthousiaste comboleden die affiniteit hebben met onze muziekstijl.
Heeft u interesse en wilt u meer weten, stuur dan een mail naar info@scalapopkoor.nl en wij nemen contact met u.

====================================================================================