Nieuws!

Nieuwe dirigent!! 09-02-2021

Popkoor Scala en de dirigente Kamila Sezer hebben afscheid van elkaar genomen. Gelukkig hebben we een nieuwe dirigent gevonden in de persoon van Rik Henning. Wij hopen snel met hem aan de slag te kunnen en kijken daar erg naar uit! Wie weet zit er dit jaar een Kerstconcert aan te komen!!

We zijn weer even gestopt met repeteren!!

Na een paar repetities in de hal van “de Boel de Boule” zijn wij, omdat wij meer dan 30 leden hebben,  genoodzaakt alweer te stoppen met repeteren! Na aankondiging van de nieuwe Corona-maatregelen mogen wij helaas niet meer met zo’n grote groep samen zingen. Wij hopen dat er snel voor iedereen betere tijden aanbreken!

Ons gezellige koor van 60 leden zoekt met spoed een drummer en een gitarist!!

Wij zoeken enthousiaste comboleden die affiniteit hebben met onze muziekstijl. Heeft u interesse en wilt u meer weten, stuur dan een mail naar info@scalapopkoor.nl en wij nemen contact met u op!

====================================================================================

Op dit moment hebben we een grote behoefte aan “tenoren en bassen”!  Ook sopranen en alten zijn natuurlijk van harte welkom!

Vind je het leuk om te zingen, kom gerust meedoen om te kijken of het je wat lijkt!

Zo gauw we weer kunnen repeteren ben Je van harte welkom op de woensdagavond om 19.30 uur in de kantine van voetbalvereniging WVC, Sportpad 11, 2371 PP te Roelofarendsveen.