Nieuws!

23-02-2022 Scala zoekt jou!

Als u dit leest heeft u waarschijnlijk interesse in Scala en we willen u laten weten dat wij op dit moment nieuwe leden van harte verwelkomen, er zijn geen wachtlijsten, op dit moment kunnen bij alle stemgroepen nieuwe leden instromen.
Heeft u altijd al getwijfeld; zo van “ik zou eigenlijk wel willen gaan zingen”, nu is de kans!! Kom gewoon langs en kijk en luister of het iets voor u is!
Zingen geeft energie! En vraag uw buurman of buurvrouw gewoon mee, nog leuker!
We repeteren op woensdagavond van 19.30 uur tot 21:45 uur, inclusief pauze, in de kantine van voetbalvereniging E.M.M ’21 (oude DOSRkantine) sportpad 17, 2371PP te Roelofarendsveen

19-01-2022 Ons gezellige koor van 60 leden zoekt met spoed een drummer!!

Wij zoeken enthousiaste comboleden die affiniteit hebben met onze muziekstijl.
Heeft u interesse en wilt u meer weten, stuur dan een mail naar info@scalapopkoor.nl en wij nemen contact met u op!

09-02-2021 Nieuwe dirigent!!

Popkoor Scala en de dirigente Kamila Sezer hebben afscheid van elkaar genomen. Gelukkig hebben we een nieuwe dirigent gevonden in de persoon van Rik Henning. Wij hopen snel met hem aan de slag te kunnen en kijken daar erg naar uit! Wie weet zit er dit jaar een Kerstconcert aan te komen!!

====================================================================================