Nieuws!

Jaarconcerten Scala oktober 2019:

Nog een paar weken en dan is er alweer het jaarlijkse Scala-weekend!!!
Op vrijdag 25 oktober om 20.00 uur, zaterdag 26 oktober om 20.00 uur en zondag 27 oktober om 14.00 uur zingen wij voor u 3 maal ons jaarconcert! Wij hopen dat u er weer bij bent! De locatie is dit jaar wederom “de Spreng”, Kerkstraat 50 te Oude-Wetering.
Wat kunt u van ons verwachten? Wij kunnen gelukkig putten uit een inmiddels heel groot repertoire, zodat wij ieder jaar weer andere liedjes voor u kunnen zingen!
Dit jaar, zoals andere jaren, hebben wij natuurlijk ook nieuwe nummers ingestudeerd, te weten o.a. twee prachtige nummers van Queen, een liedje van Imagine Dragons en, omdat het ook zo goed in onze titel past, een nummer van Lovin’ Spoonful.
De titel van onze jaarconcerten 2019 is: “It’s Summertime”
Als u de ogen even dichtdoet, kunt u de sfeer al proeven. Door onze muziek en de aankleding van de zaal waant u zich op een Caraïbisch eiland!
Wij hebben er al zin in en hopen dat u weer met velen naar ons komt luisteren en kijken.

Vanaf zaterdag 28 september kunt u de kaarten à 11 euro kopen in de voorverkoop bij “Primera” in Oude Wetering en bij de “Veenerick” in Roelofarendsveen! U kunt ze ook aanschaffen via de u bekende koorleden!
Wij wensen u alvast, namens iedereen van Scala, een hele gezellige avond/middag toe!

Ons gezellige koor van 75 leden zoekt met spoed een drummer en een gitarist!!

Wij zingen pop- en musicalnummers en repeteren op de woensdagavond. Per jaar hebben we een aantal korenfestivals, 3 jaarconcerten (in 1 weekend) en 2 kerstconcerten.

Wij zoeken enthousiaste comboleden die affiniteit hebben met onze muziekstijl. Heeft u interesse en wilt u meer weten, stuur dan een mail naar info@scalapopkoor.nl en wij nemen contact met u op!

====================================================================================

Op dit moment zoeken we mannelijke stemmen “tenoren en bassen”! Ook vrouwen zijn natuurlijk van harte welkom!

Vind je het leuk om te zingen, kom gerust meedoen om te kijken of het je wat lijkt!

Je bent van harte welkom op de woensdagavond om 19.30 uur in de kantine van voetbalvereniging WVC, Sportpad 11, 2371 PP te Roelofarendsveen.