Nieuws!

OPEN REPETITIE op 15 januari 2020!!

Op woensdag 15 januari 2020 kunt u een repetitie van ons bijwonen zonder verplichtingen. Kom gezellig een keer meezingen en besluit dan of u lid wilt worden van ons o zo gezellige koor! Ongetwijfeld bent u reeds bekend met ons repertoire, waarvan wij in ieder geval erg blij worden. U ook? Wij hopen u te zien op woensdag 15 januari in de kantine van de voetbalvereniging WVC aan het Sportpad in Roelofarendsveen!

SING ALONG!!

Op vrijdag 28 februari 2020 organiseren wij een Sing Along bij “de Buren” in Roelofarendsveen! Een avondje zingen met elkaar, hoe gezellig is dat! Komt u ook? En wie weet, vindt u het wel zo leuk, dat u zich meteen aanmeld als lid van “Scala”

====================================================================================

Onze nieuwe groepsfoto:

Ons gezellige koor van 75 leden zoekt met spoed een drummer en een gitarist!!

Wij zingen pop- en musicalnummers en repeteren op de woensdagavond. Per jaar hebben we een aantal korenfestivals, 3 jaarconcerten (in 1 weekend) en 2 kerstconcerten.

Wij zoeken enthousiaste comboleden die affiniteit hebben met onze muziekstijl. Heeft u interesse en wilt u meer weten, stuur dan een mail naar info@scalapopkoor.nl en wij nemen contact met u op!

Op dit moment zoeken we mannelijke stemmen “tenoren en bassen”! Ook vrouwen zijn natuurlijk van harte welkom!

Vind je het leuk om te zingen, kom gerust meedoen om te kijken of het je wat lijkt!

Je bent van harte welkom op de woensdagavond om 19.30 uur in de kantine van voetbalvereniging WVC, Sportpad 11, 2371 PP te Roelofarendsveen.