Projectkoor Promsconcert!

Op 29 en 30 november zullen er in de aula van het Fioretti College twee promsconcerten gegeven worden onder de naam De Vrienden van Da Capo Live!: de harmonie van Da Capo werkt op deze avonden samen met een coverband, popkoor en diverse solisten. Het worden mooie avonden met optredens in uiteenlopende genres, van klassiek tot pop en Nederlandstalig (www.dacapolisse.nl).

Door omstandigheden kan de samenwerking met het popkoor die avonden niet doorgaan en wordt er naarstig gezocht naar een goed alternatief. Het plan is nu om een projectkoor samen te stellen van ouders, medewerkers en andere belangstellenden.

repeteren:
vrijdagavond 8 november 20.00 – 22.00 uur
zondagmiddag 17 november 15.00 – 17.00 uur
donderdagavond 21 november 20.00 – 22.00 uur
donderdagavond 28 november 20.00 – 22.00 uur (generale)

concerten
vrijdagavond 29 november
zaterdagavond 30 november

Iedereen die het leuk vindt om mee te zingen, kan zich aanmelden via de volgende link of, als dat niet lukt, door een mailtje te sturen naar slr@fioretti.nl.

AANMELDEN → https://forms.gle/p7bzTbFpuDb6UZyt6

met vriendelijke groeten,